Kylpyhuone on ihmiselle paikka, mistä päivä alkaa ja mihin se päättyy. Kylpyhuone onhan yksi kodin tärkeimmistä huoneista ja siellä viihtymiseen kannattaa panostaa. Uusitusta unelmien kylpyhuoneesta päivä alkaa varmasti mukavammin.

Kylpyhuoneremontti on myös kodin vaativin remontti joka on syytä jättää ammattilaisten hoidettavaksi. Remonttisuunnittelijamme auttaa teitä suunnittelemaan juuri teidän käyttötarpeillenne tarkoitetun kylpyhuoneen.

Teemme kaikenkokoiset kylpyhuoneremontit laadukkaasti ja asiakkaan toiveita kuunnellen. Remonttisuunnittelijamme suunnittelee kanssasi unelmiesi kylpyhuoneen ja pääset valitsemaan materiaalit Kodin Terran laajasta valikoimasta. Saat kylpyhuoneremonttiin mahdollisesti liittyvät LVI- ja sähkötyöt samalla sopimuksella ja tottakai, Bonusta koko remontista.

Takuuremontin remonttisuunnittelijat osaavat tarjota sopivia materiaaleja ja sävyjä tilaan kuin tilaan. Suunnittelun lähtökohtana ovat asiakkaan tarpeet ja toiveet.

Ammattitaitoinen suunnittelu ja toteutus yhdistettynä laadukkaisiin materiaaleihin takaavat lopputuloksen toimivuuden vuosiksi eteenpäin.

Varaa tästä ilmainen remonttisuunnittelijan kotikäynti ja ota askel kohti unelmiesi kylpyhuonetta!